Met wie werken wij samen?

Samenwerken zien wij als een manier om elkaar te versterken. Wij werken zowel landelijk als internationaal samen met de volgende partners:

  • Stichting Beetje Beter is een Nederlandse organisatie die sinds 2007 werkzaam is in Cambodja. De stichting helpt kansarme kinderen naar school en heeft 2 eigen Leercentra in Phnom Penh.
  • JoHo is een organisatie die zich inzet voor internationale samenwerking en talentontwikkeling. Vanaf een tientje per jaar sluit je al een abonnement af en krijg je hulp en advies op het gebied van werken, leren, stages en reizen. Bovendien krijg je korting op je reisverzekering als je deze via JoHo afsluit. Op de website van JoHo kun je meer lezen over de voordelen van een abonnement en hoe dit in zijn werk gaat. Meestal vinden de voorbereidingsdagen van Voluntoura plaats op een van de vestigingen van JoHo.   
  • Volunteer Travel is onze Cambodjaanse partner die onze vrijwilligers en stagiaires in Cambodja begeleidt.
  • New Children Daycare Center is een kinderdagverblijf in de sloppenwijken van Phnom Penh. Dit kinderdagverblijf wordt geleid door een Cambodjaanse vrouw: Dalin Eng. Voluntoura werft en begeleidt de vrijwilligers voor dit kinderdagverblijf.
  • Wereldwijzer Vrijwilligerswerk heeft een Vrijwilligerswerk Buitenland forum waar informatie en ervaringen worden uitgewisseld over stages en vrijwilligerswerk in het buitenland. Voluntoura is deelnemer aan het Vrijwilligerswerk Buitenland Samenwerkingsverband.
  • Cambodian Travel Partner is een reisorganisatie in Cambodja die zowel groeps- als individuele reizen en dagtrips op maat verzorgt. 
  • Op de website zorgverzekering vrijwilligerswerk in het buitenland vind je informatie over verzekeringen voor stages en vrijwilligerswerk in het buitenland.
  • Studiekeuze en Voluntoura: KeuzeCollege heeft een studiekeuzeprogramma dat aansluit bij jouw tussenjaar invulling. Ga je via ons op reis en moet je ook een studie kiezen? KeuzeCollege kan je helpen, ook tijdens je reis. Grotendeels via Skype - locatie onafhankelijk - in 10 stappen naar studiekeuze. Neem contact op via: