Agenda/ Informatiedagen Cambodja / gesprek vrijwilligerswerk buitenland

Vrijwilligerswerk of een stage in het buitenland gaan doen is doorgaans niet een beslissing die je overhaast neemt. Er zijn heel veel mogelijkheden in verschillende werelddelen en er zijn behoorlijk wat aanbieders. Past het project bij mij? Heb ik een goed gevoel bij de organisatie die mij begeleidt? Is het wel veilig? Wat gaat het mij kosten en wat krijg ik er voor terug? Kan ik echt toegevoegde waarde leveren? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die bij een uiteindelijke keuze een rol spelen. 

Natuurlijk doen wij ons best om je op onze website zo volledig mogelijk te informeren, maar in een persoonlijk gesprek kunnen wij dieper en gerichter ingaan op jouw vragen en ook meer vertellen over de concrete mogelijkheden en onmogelijkheden bij onze projecten in Cambodja.

Op afspraak gaan wij graag vrijblijvend met je in gesprek op ons gezellige kantoor aan huis in Deventer. Dat kan ook in de avonduren of in het weekend. Wij zijn echter ook met grote regelmaat elders in het land beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. In de agenda kun je zien waar wij de komende tijd in ieder geval in de buurt zijn. Maar ook buiten die data zijn wij met grote regelmaat elders in het land. Schroom dus niet en maak een afspraak voor een gesprek. Een gesprek per Skype of FaceTime is natuurlijk ook mogelijk. Een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Agenda komende periode 

16 juni 2018 - van 13.00 uur tot 16.00 uur - Voorbereidingssessie - Den Haag

10 juli 2018 - van 10.00 uur tot 12.00 uur - Persoonlijke gesprekken op afspraak - Den Haag

21 juli 2018 - van 12.00 uur tot 16.00 uur - Persoonlijke gesprekken op afspraak - Deventer

29 september 2018 - van 11.00 uur tot 16.00 uur - Voorbereidingsdag - Den Haag

Afspraak maken