Shirley (27) - twee weken Kinderdagverblijf in jan '16 - Rapportcijfer: 9

"De voorbereidingsdag heb ik als super prettig ervaren. Met zo'n bijzondere reis ben je als mens bang voor het onbekende en door deze bijeenkomst krijg je toch al een bepaald gevoel over de ervaring die je te wachten staat. In mijn beleving werd er niet zo heel veel los gelaten over de exacte werkzaamheden op het kinderdagverblijf. Zelf heb ik dit niet als onprettig ervaren, omdat ik het ook wel leuk en spannend vond om voor bepaalde verrassingen komen te staan, maar ook (achteraf gezien) alles goed komt zolang je maar enthousiast bent!"

"Mijn complimenten voor Hong! Hij is niet alleen een aanspreekpunt, maar hij zorgt ervoor dat hij een deel van je reis wordt, op een positieve manier. Hij is super sociaal, kan zich goed mengen en aanpassen en doet er alles aan om de vrijwilligers een 'thuis' gevoel te geven."

"Ik vond het prettig dat er een groepsapp. was aangemaakt. Zo wist ik dat ik jullie ten alle tijden kon bereiken. Misschien dat deze vraag te veel persoonsgebonden is, maar ik vond het een prettig contact. Jullie zitten er niet bovenop, maar laten wel goed weten/voelen dat jullie bereikbaar zijn."

Terug naar ervaringen