Eline (19) - drie weken Kinderdagverblijf in mei '16 - Rapportcijfer: 8

"De voorbereidingsdag was erg fijn, hier kon je alle vragen stellen die je maar had. Verder kreeg je hier ook echt een beeld van wat je je nou op bepaalde gebieden kon verwachten van Cambodja (denk aan kleding, voeding, begeleiding, verblijf etc.). Daarnaast was het mailcontact met Ruud en Jacqueline ook top, je kon ervan uit gaan dat je binnen 2 dagen een mailtje terug had als je had gemaild. Allemaal tops dus. Een tip vanuit mij zou nog zijn om een nieuwe vrijwilliger altijd even te linken aan een vrijwilliger die al op hetzelfde project is geweest. De grootste verrassingen lagen voor mij namelijk bij het project zelf en ik denk dat hier het beste op is voor te bereiden door een zogenaamde ervaringsdeskundige."

"Hong was top! Makkelijk benaderbaar, vriendelijk en vrolijk naar iedereen. Als je ergens vragen over had of hulp bij nodig had hielp hij je met liefde."

"Ik kon Voluntoura bereiken wanneer ik dat wilde en was me daar ook bewust van. Ook vond ik het leuk om Ruud en Jacqueline ongeveer 1x per week even te spreken."

"Zoals in jullie mail aangegeven werd het ontbijt in het eerste weekend inderdaad op de bon geschreven. Blijf dit dan inderdaad duidelijk benoemen in jullie mail. De medewerkers van Narin zijn superaardig en je kan op ze rekenen alleen ze verdienen met liefde wat extra geld op je dus wees daar bewust van. Dit geldt overigs niet voor de flesjes water, ijsjes, maaltijden of wat je er dan ook maar koopt. In mijn beleving klopten die bonnen altijd."

"Ik heb 100% zeker een bijzondere ervaring als vrijwilliger in Cambodja opgedaan. Ik heb ook het gevoel iets voor anderen te hebben betekend al heb ik wel het idee dat dat nog iets meer had kunnen zijn."

Terug naar ervaringen