Kunnen jullie wat meer vertellen over het guesthouse?

Het guesthouse waar onze vrijwilligers doorgaans verblijven is Narin Guesthouse. Narin Guesthouse ligt in het centrum van Phnom Penh op zo'n 500 meter van het Olympisch stadion en 1200 meter van de boulevard langs de rivier. Het guesthouse staat bekend om de ongedwongen sfeer en het vriendelijke personeel. Je kunt er prima eten en het gezellige terras is een ontmoetingsplek voor veel vrijwilligers en backpackers uit allerlei landen.

Wat vinden onze deelnemers van het verblijf in Narin Guesthouse?

"Het Narin Guesthouse was heel fijn om in te verblijven! De kamers waren schoon en het eten was ook prima. Het voelde elke keer weer als een soort van thuiskomen."

"Het personeel was super aardig en hielp ons goed als we vragen hadden."

"Personeel en meneer Narin was top. Voor een verblijf van 4 weken zou ik ook wel wat anders willen zien op de menu kaart. Dit werd snel opgelost, omdat personeel eten ergens anders voor mij haalde. Daarbij zou ik persoonlijk kiezen voor een hostel/hotel met zwembad."

"Alleen maar positief, erg vriendelijke mensen!"

"Personeel was erg vriendelijk. De kamer was niet heel erg schoon, maar voor een Guesthouse was het wel oké."

"Ik vond het guesthouse heel goed. Het eten was erg lekker en goedkoop. De mensen die er werkten waren erg vriendelijk en ik had het idee dat mijn spullen daar heel veilig waren. Het was vooral leuk dat andere vrijwilligers in het zelfde guesthouse zaten."

undefined

Terug